Wilt u advies over uw schilderwerkzaamheden!

De sfeer die u in gedachte heeft!
Door zorgvuldig naar uw wensen te luisteren en te achterhalen naar welke sfeer u op zoek bent, kunnen wij het juiste resultaat behalen. Het kleuradvies dat u van onze schilder ontvangt, levert ongetwijfeld de sfeer in uw ruimte op die u in gedachten heeft. Maak snel een afspraak en laat u deskundig adviseren door één van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij zijn iedere werkdag voor u bereikbaar en brengen met veel plezier een gedetailleerde offerte voor u uit en een klantgericht advies met betrekking tot de kleur in uw woning of bedrijfspand.

Grondige voorbereiding!
Om goed buitenschilderwerk te kunnen verzorgen, is een grondige voorbereiding nodig. Er moeten steigers worden geplaatst, schuurwerk worden verricht en er dienen professionele gereedschappen en de juiste verfproducten voor handen te zijn. Echter kan ons bedrijf in enkele dagen een complete huis of bedrijfspand weer in optimale conditie brengen door ons buitenschilderwerk. Hierbij schilderen wij desgewenst alle ramen. deuren, kozijnen en daklijsten. Hierbij wordt ieder element van uw pand in zorgvuldig geschuurd, in de grondverf gezet en netjes afgelakt.

Het beste resultaat!
Wanneer uw buitenschilderwerk toe is aan vervanging en een opknapbeurt kan gebruiken, kunt u van ons kwalitatief schilderwerk voor de buitenkant van uw pand verwachten. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten voor het buitenschilderwerk dat de beste resultaten oplevert voor uw pand.
Voor meer informatie over uw schilder werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze schilder.
Arjan Mazreku | Flora schilderwerken
T: 06 – 398 950 70
E: info@floracoatings.nl

Volg ons op Social Media!