Schilderadvies

Verleng de levensduur van uw pand

Wij zorgen voor een vakkundig onderhoud van het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand. Met onze buitenschilderwerken verlengt u de levensduur van uw woning en bedrijfspand aanzienlijk.

Grondige voorbereiding

Om goed buitenschilderwerk te kunnen verzorgen, is een grondige voorbereiding nodig. Er moeten steigers worden geplaatst, schuurwerk worden verricht en er dienen professionele gereedschappen en de juiste verfproducten voor handen te zijn. Echter kan ons bedrijf in enkele dagen een complete huis of bedrijfspand weer in optimale conditie brengen door ons buitenschilderwerk. Hierbij schilderen wij desgewenst alle ramen. deuren, kozijnen en daklijsten. Hierbij wordt ieder element van uw pand in zorgvuldig geschuurd, in de grondverf gezet en netjes afgelakt.

Het beste resultaat

Wanneer uw buitenschilderwerk toe is aan vervanging en een opknapbeurt kan gebruiken, kunt u van ons kwalitatief schilderwerk voor de buitenkant van uw pand verwachten. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten voor het buitenschilderwerk dat de beste resultaten oplevert voor uw pand.

 

 Arjan Mazreku | Flora schilderwerken

T: 06 – 398 950 70

E: info@floracoatings.nl

De verfwinkel van Den Helder!